Hirdetés

Harmadik trailer is jöhet a Pókember: Nincs hazaútból, és már azt is tudjuk, hogy mikor

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony a premier előtt még rátol egy kört a marketingkampányra.

Hirdetés

Frissítés: A British Board of Film Classification időközben tisztázta a dolgot, közleményükben azt írták, hogy nem lesz harmadik előzetes, ez hibásan szerepelt a weboldalukon. 

Eredetileg írtuk: A Pókember: Nincs hazaút az egyik legfontosabb filmje az MCU jelenlegi szakaszának, és a Sony mindent meg is tesz azért, hogy ezt egy pillanatra se felejtsük el.

Mostanra már kaptunk két kiváló trailert, és pár apró tévéreklámot, így azt hinné az ember, hogy a marketinges csapat már csak valamelyik tengerparton nyaral.

British Board of Film Classification szerint azonban a kampánynak még messze nincs vége. A ScreenRant ugyanis rátalált a Board adatbázisában egy érkező Pókember trailer adataira és megjelenési dátumára is.

Hirdetés

A leírás szerint az előzetes nagyjából 2 perces lesz, és pontosan december 15-én, azaz jövő hét szerdán érkezik majd. Ez azért izgalmas, mert egyes országokban (például az Egyesült Királyságban) addigra már játszani fogják a filmet.

A hazai mozikba december 16-án érkezik meg a Pókember: Nincs hazaút, és nyilván világszerte már rengetegen előrendelték a jegyeiket, ennek ellenére Sony nagyon biztos akar lenni a dolgában. Akárhogy is, jövő héten minden kiderül majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)