Hirdetés

Még ez sem egy igazi fénykard, de rémisztően közel áll hozzá

|

A the Hacksmith csatorna többször próbált már valódi fénykardot készíteni, mostani találmányuk az eddigi legjobb.

Hirdetés

Bizonyára ti is találkoztatok már olyan videókkal, amik megmutatják, hogyan lehet 5 perc alatt, minimális pénzből tök jó dolgokat csinálni... csak épp arról nem tesznek említést, hogy többmilliós, profi gépek kellenek ezekhez, amik otthoni barkácsműhelyekben is nagyon ritkán fordulnak elő, nem hogy minden háztartásban legyen belőlük.

A Hacksmith Industries nem ilyen, ők nagyon összetett projekteken dolgoznak méregdrága felszerelésükkel. Jellemzően geek cuccokat készítenek, és az elmúlt években többféle variációt láthattunk már fénykardokra, de a mostaninak még a pengéje is visszahúzható.

Hirdetés

Az alábbi videóban megnézhetjük a markolat elkészítésének folyamatát, a különböző színeket, valamint azt, hogy pontosan hogyan működik a szerkezet. Önmagában nem működik: a plazmanyalábhoz kell propángáz is.

A jövő héten újabb videó jön, amiben szétvágnak dolgokat (egyelőre csak a támogatóknak elérhető), érdemes lesz azt is megnézni majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)