Hirdetés

Még három Marvel sorozat biztosan lefut idén

|

A WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki után jön a What If...?, amit két további széria követ.

Hirdetés

Akik tavaly az asztal alatt görnyedve, könnyeikben tocsogva nézték újra a teljes MCU minden filmjét, hogy enyhítsék elvonási tüneteiket, most örülhetnek: a Marvel a mozikban és a Disney+-on is ömleszti a tartalmakat. Miután a negyedik fázis első filmje, a Fekete Özvegy júliusban mutatkozott be, felmerült a kérdés, hogy nem lesz-e túl sűrű az év második fele, és nem kell-e változtatni a korábbi terveken, de a Disney úgy véli, minden rendben van. 

Ennek következtében a szeptemberi Shang Chi és a Tíz Gyűrű legendája, a novemberi Örökkévalók, valamint a decemberi Pókember: Nincs hazaút mellett összesen három sorozatot élvezhetünk.

Hirdetés

A Marvel Studios filmgyártásért felelős alelnöke, Victoria Alonso megerősítette, hogy az augusztusban debütáló What If...? után még idén megnézhetjük a Hawkeye (Sólyomszem) sorozatot, valamint a Ms. Marvelt is. Premierdátumokat nem közölt, de ha marad a tempó, az egyik októberben, a másik decemberben startolhat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A What If..?, ha hetente egy rész jön, október közepén érhet véget. Azt is tudjuk, hogy a Ms. Marvelben lesz egy halloweeni jelenet, így talán ez jön előbb, és a Hawkeye marad az év végére, de még ez sem fix. Biztos, hogy akárhogy is alakul a sorrend, zsúfolt őszi-téli szezonra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)