Hirdetés

Még idén elkezdődnek a The Mandalorian 3. évadának forgatásai

|

Noha a második szezon még meg sem jelent, a széria showrunnere bejelentette, hogy már rá is kanyarodnak a folytatás elkészítésére.

Hirdetés

A The Mandalorian nem tökéletes, de mindenképp figyelemre méltó első évada után rengetegen várjuk, hogy mit sikerül kihoznia az alkotóknak a továbbiakban Mando és bébi Yoda közös történetéből. A második szezon részeire már csak két hetet kell várnunk, a jó hír pedig az, hogy a harmadik évad a jelek szerint kifejezetten gyorsan követi majd. 

A sorozatért felelős Jon Favreau bejelentette, hogy még az év vége előtt belefognak a harmadik évad forgatásaiba. Azt tudjuk, hogy a főszereplőt alakító Pedro Pascal jelenleg Horvátországban forgatja a The Unbearable Weight of Massive Talent című mozit Nicolas Cage-dzsel, tehát vagy az olyan jelenetek felvételeit kezdik meg, melyekben ő nem szerepel, vagy egy kicsit várnak még a  munkálatok beindításával.

Hirdetés

Favreau arról is beszélt, hogy egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a The Mandalorian témakörében egy mozi is készüljön, de erre semmi sem sürgeti:

"Határozottan nyitottak vagyunk rá és izgatottan várjuk, hogy a sztori merre vezet minket. Jó hogy van ez a rugalmasság - ugyanis most semmilyen szabálykönyv nem korlátoz bennünket."

A The Mandalorian második évada október 30-án debütál Diseny+-on, de a sorozatban szereplő Giancarlo Esposito kijelentései alapján ebben a szezonban csak további kérdések merülnek majd fel, melyeket majd a 3. és 4. évad válaszol meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)