Hirdetés

Még idén látható lesz az Aranybulla sorozat, itt egy új előzetes

|

Kitűzték jelentős költségvetésből készült magyar sorozat premierdátumát.

Hirdetés

Egészen meglepődtünk idén júniusban, amikor megérkezett a 600 millió forintos állami támogatásból, összesen több mint 1 milliárd forintból megvalósuló Aranybulla első előzetese. Eredetileg filmek indult, aztán kavartak vele egy kicsit, úgyhogy kibővített dokusorozatként is megtekinthetjük, és nem négy, hanem hat darabban kerül majd adásba.

Az 1196. és 1241., avagy III. Béla halála és a muhi csata között játszódó történet a mozikban hagyományos történelmi filmként lesz látható, azonban a Duna tévén 2022. december 25. és december 30. között hat részletben, minden este 8-tól, történészek kommentárjával fogják vetíteni.

Hirdetés

A szereplők listáján láthatjuk Trill Zsolt (II. András), Veréb Tamás, Törőcsik Franciska, Rátóti Zoltán, Fenyő Iván és László Zsolt nevét is. Számos kérdést felvető módon az "Ik12 gmail" YouTube csatornára került fel egy új előzetes, amiben a szereplők megszólalnak, és erősen Trónok harca-hangulatot áraszt, ezt alább tekinthetitek meg.

Mit gondoltok róla?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)