Hirdetés

Még Jason Voorhees is tudja, hogy nem kell félni a maszktól koronavírus idején

|

Készült egy jópofa reklám, ami nem mindennapi módon hívja fel a figyelmet a koronavírus elleni védekezés egyik fontos elemére.

Hirdetés

Habár úgy tűnhet, az utóbbi hetekben javult valamelyest a helyzet, azért továbbra is erősen ajánlott betartani a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos előírásokat. Kifejezetten javasolt a megfelelő maszk viselése, ám az Egyesült Államokban elég nagy vita alakult ki arról, hogy szükséges-e hordani ilyesmit vagy sem.

Hirdetés

Az Ogilvy Health nevű vállalat elég határozott állásfoglalást tett a téma kapcsán, ugyanis készített egy társadalmi célú reklámot, aminek főszereplője bizony nem más, mint a Péntek 13-filmek hírhedt sorozatgyilkosa, Jason Voorhees. Szerencsére a karakter gyilkolás helyett ezúttal többek között arról elmélkedik, hogy a maszk mögött bizony ő is csak egy átlagos fickó. A reklám ráadásul nemcsak jópofa, de közben még fontos mondanivalója is van, úgyhogy ez most eléggé telitalálat volt a vállalat részéről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wearing a mask has proven to be an easy and important way to stem the spread of the #coronavirus, yet many New Yorkers still aren't doing it. This is especially true of younger people who may feel invincible to #Covid19. How can we get them to pay attention to this life-saving message? Tap into pop culture and entertain them. Don't preach. Don't fear-monger. Do the opposite. Make them smile, engage and share with their peers. As the tri-state area begins to open, Toby Trygg, Executive Creative Director at Ogilvy Health, aligned with the talented folks at @chimneygroup to help create this timely PSA. #Ogilvy #OgilvyHealth #AgencyLife #AdLife #PSA #PublicHealth #Creative

Ogilvy Health (@ogilvyhealth) által megosztott bejegyzés,

Ugyan a videót elsősorban a New York-i lakosoknak szánták, de azért nem árthat, ha a világ többi része is értelmezi az üzenetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)