Hirdetés

Még jobban szeretjük Laurence Fishburne-t azért, ahogyan az új Mátrixról nyilatkozott

|

Mindenki Morpheusa nem esett hasra a legújabb Mátrix-mozitól.

Hirdetés

A tavalyi év egyik záró momentuma volt a Mátrix: Feltámadások premierje, amely az eredeti trilógia készítésében is részt vevő Lana Wachowski rendezésében robbantotta ki ismét a gépek és az emberiség 2003-ban lezárt háborúját, több szereplőt is visszahozva a régi Mátrixok gárdájából.

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith és Lambert Wilson mellett azonban hiába is örültünk volna neki, nem tűnt fel a Morpheust alakító Laurence Fishburne, helyette Yahya Abdul-Mateen II hozott egy MI-által generált Morpheus-variánst. A 61 éves színészt valójában meg sem keresték a szereppel, így sokakat érdekelhet, hogy mi a véleménye a folytatásról.

Hirdetés

Fishburne pedig nemrég ki is fejtette azt a Varietynek, akik a Netflixen látható legújabb filmje, a The School for Good and Evil (az azonos című regény alapján) premierje kapcsán kapták mikrofonvégre. Abban viszont kár volt reménykedni, hogy a színész majd "jól odamond" a finoman szólva is vegyes megítélésű Mátrix: Feltámadásoknak, Morpheus ugyanis úriember módjára nyilatkozott, amiért csak még jobban tiszteljük.

"Nem volt olyan rossz, mint gondoltam. És nem volt olyan jó, mint reméltem. De úgy véltem, hogy Carrie-Anne és Keanu nagyon jól végezték a dolgukat, és hát igen... ezt gondolom róla."

- válaszolta Fishburne a riporternek, s szavaiból ugyan nem az jön le, hogy rajongott a Feltámadásokért, de a diplomatikus megfogalmazásban talán még maga Lana Wachowski sem találna kivetnivalót.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Aki pedig ezek után sem hiszi, hogy Fishburne nem túráztatja magát a történteken, az a Twitteren közzétett videón maga is láthatja, hogy a színész meglehetősen lazán beszélt a nélküle leforgatott folytatásról.

Közel egy év távlatából ti hogyan látjátok a Mátrix: Feltámadásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)