Hirdetés

Még kimaradt jelenet is van a Pókember: Nincs hazaút kulisszái mögött készült videóban

|

A YouTube-ra felkerült, közel nyolc perces anyag minden Pókember: Nincs hazaút rajongónak kötelező darab.

Hirdetés

A tavaly év végén megjelent Pókember: Nincs hazaút (amit Csirke kolléga rettenetesen imádott) nagyon komoly sikereket aratott, kritikailag és pénzügyi fronton is erősen teljesített, bár ez nem is nagy meglepetés, ha megnézzük, milyen grandiózus kalandot prezentált nekünk a Marvel Studios.

Rövidesen otthon is megleshetjük Pókember legfrissebb MCU-s történetét, és a filmen kívül ezúttal is számíthatnak kb. 100 órányi extra tartalmakra azok, akik digitális vagy lemezes formában vásárolják meg az alkotást. Szerencsére nem kell várni a hivatalos dátumig, hogy betekintést nyerhessünk a kulisszák mögé, ugyanis felkerült a YouTube-ra egy majdnem nyolc perc hosszú videó, ami számos érdekességről lerántja a leplet.

Hirdetés

Sőt, még az is kiderült, hogy a jelek szerint lett volna egy olyan jelenet a filmben, amely során Tobey Maguire Pókembere nem a földön, hanem a Zöld Manó röpdeszkáján küzd meg Willem Dafoe gonosztevőjével. Ez sajnos végül kukázva lett.

Ha kíváncsiak vagytok még több érdekes momentumra, akkor mindenképpen nézzétek meg a kikerült videót!

A Pókember: Nincs hazaút digitális megjelenését egyébként előrehozták egy picit, így március 22. helyett elvileg már március 15-én elérhető lesz. A lemezes változat változatlanul április 12-én debütál majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)