Hirdetés

Még korai szakaszban jár, de marveles lehet Kevin Feige Star Wars-filmje

|

Messzi-messzi galaxis, messzi-messzi premier.

Hirdetés

Kevin Feige elnöksége alatt a Marvel Studios többet hozott ki a képregényfilmek műfajából, mint azt korábban bárki remélni merte, így nem csoda, hogy nagy érdeklődés övezi a fejes 2019 óta pletykált Star Wars-filmjét is.    

Feige-t azóta már a teljes Star Wars-univerzum vezéreként is hírbe hozták (amit ő határozottan cáfolt), miközben a filmje körül meglehetősen lassan haladnak a dolgok. Egy nemrég megjelent interjú pedig most arról árulkodik, hogy csaknem két évvel az első pletykák felröppenése után is messze van még a kaland premierje.

Hirdetés

A Fantha Tracks Michael Waldront, a Doctor Strange folytatásának forgatókönyvíróját és a Loki-sorozat showrunnerét faggatta arról, hogy milyen a közös munka Kevin Feige-vel. Waldron jegyzi ugyanis a Feige-féle Star Wars forgatókönyvét is, ám a projekt kapcsán kijózanító választ adott:

"A Star Wars még a nagyon korai napjaiban jár. Valószínűleg erről tudok a legkevesebbet mondani. A dolog, amiben Kevin Feige leginkább osztozik Dan Harmonnal [Két pasi meg egy kicsi, Community] és Sam Raimivel [klasszikus Pókember-trilógia], az a teljes mértékben együttműködő lelkület és az ego figyelemre méltó hiánya ahhoz képest, hogy mi mindent ért el. Kevin remek hallgató. Hallani akarja az ötleteidet, befogadni, hogy te hogyan csinálnál valamit, majd segíteni, hogy jobban csináld. Mindezen túl pedig csak egy klassz srác."

- méltatta Waldron Feige-t.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szavai alapján tehát nagyon kevés mesélnivaló van még az MCU védőszentjének Star Wars-projektje kapcsán. A Fantha Tracks riportere viszont nem hagyta ennyiben a dolgot, s arra is rákérdezett, hogy mit tanult a Marvelnél, amit a Star Wars forgatókönyvénél is alkalmazni fog.

"Úgy vélem, hogy a MCU sikere a csodálatos sci-fi, koncepció és miegymás ellenére is végső soron a karakterekre, az emberségükre, a nagyon is átélhető konfliktusaikra, valamint a barátságaikra és arra a családra épül, ami maga az MCU. És úgy gondolom, hogy a Star Wars a legjobb formájában a családról szól. Han, Luke és Leia egy család voltak, szerettük őket együtt látni, és utáltuk, amikor elszakadtak egymástól. Csak remek karakterek, semmi újdonság. Tudom, hogy ettől a szövegtől senki nem dobja majd el az agyát, de nekem ez a legfontosabb tanulság."

Waldron válasza tehát arra utal, hogy a "Feige-Wars" egy kifejezetten karakterközpontú forgatókönyvet kaphat, amiben a MCU-ban megismert családias hangulat dominálhat. S hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban, az valószínűleg csak évek múltán derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)