Hirdetés

Még legalább 3 évadot kapunk Az ifjú Sheldon sorozatból

|

Az Agymenők ugyan véget ért, de Sheldon Coopert egy darabig még nem kell nélkülöznünk az életünkből.

Hirdetés

A CBS egyik legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát Az ifjú Sheldon, amiben végignézhetjük, hogy hogyan is nevelkedett fel a született zseni egy texasi kisvárosban. A sorozat nagyon erősen indított, a siker pedig azóta is kitart: a hivatalos adatok szerint a széria minden epizódja legalább 2,5 millió nézőt hoz a CBS-nek. Nem meglepő hát, hogy nem az éppen futó negyedik szezon lesz az utolsó évad. A stúdió már berendelte a folytatást, ráadásul rögtön 3 évre.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy 2024-ig biztosan nem kell nélkülöznünk kedvenc kis zseninket, és bár a hetedik évad végére már nem lesz kisgyerek ez a Sheldon sem, még mindig fiatalabb lesz, mint a 30-as fizikus, akit megismertünk a The Big Bang Theoryban.

Az ifjú Sheldon sztárja, Iain Armitage tökéletesen hozza a karaktert az eredeti Sheldon Cooper, Jim Parsons vezényletével, aki producerként dolgozik a szérián. Érdemes követni a kissrác kalandjait, főleg azoknak, akik heveny TBBT-elvonástól szenvednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)