Hirdetés

Még megmenekülhetnek az HBO Maxról lekerülő sorozatok

|

A Westworld, A farkas gyermekei és a többi széria új otthonra találhatnak.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery vezetősége továbbra is látványosan próbál spórolni, újabb kaszálások következnek, miután a hazai gyártású A besúgó egy az egyben ment a levesbe, eltűntették, mintha soha nem is létezett volna. Nincsenek biztonságban az ismertebb brandek sem, még a Scooby-Doo animációs film és a Batman: The Animated Series folytatása sem kerülhette el a kaszát

Nemrég kiderült, hogy a vállalat újabb adagnyi címet fog kukázni az HBO Max tartalmai közül, ennek értelmében hamarosan már nem fogjuk tudni megnézni a Westworldöt, Joss Whedon sci-fi sorozatát (The Nevers), a női erotikus magazin szerkesztését bemutató Minxet, a Ridley Scott produceri felügyeletével életre hívott A farkas gyermekeit, a Rose Leslie főszereplésével készült Az időutazó feleségét és az Anna Kendrick nevével fémjelzett romantikus szériát, a Love Life-ot sem. 

Hirdetés

De A besúgóval ellentétben ezek megmenekülésére van remény. A Variety jelentése szerint a Warner Bros. Discovery bejelentette azon tervét, hogy a törölt és visszavont műsorainak egy részét ingyenesen nézhető, reklámokkal támogatott kereskedelmi televíziós csatornáknak licenceli, sőt 2023-ban bejelentik a saját terveiket is egy ilyen csatorna elindításával kapcsolatban. 

A Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy a nyilatkozatukban meglehetősen pozitívan nyilatkoztak a lehetőségről, izgatottak amiatt, hogy egy teljesen új közönség ismerheti meg a sorozatukat. Hogy ez a közönség pontosan hol fogja tudni megnézni a szériát és mennyi idő múlva fog ez bekövetkezni, azt nem árulta el senki. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hasonló a helyzet más projektekkel is, amik nem voltak teljes egészében a Warner Bros. Discovery tulajdonában, mégis eltávolításra kerülnek - ilyen például a Lionsgate által gyártott Szerelemre tervezve (Made for Love) is. A Variety beszámolója alapján tárgyalások folynak az egyes filmek mögött álló stúdiópartnerekkel arról, hogy a projekteket más platformokon, többek között, de nem kizárólagosan harmadik fél által üzemeltetett csatornákon helyezzék el. 

Az egész mögött álló drasztikus spórolás okaira a The Hollywood Reporter világított rá: a WarnerMedia-Discovery fúzió és az átalakítások teljes költségei 4,1 és 5,3 milliárd dollár között lesznek, ami körülbelül 800 millió-1 milliárd dollárral több, mint amivel számoltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)