Hirdetés

Még megy a keménykedés, de Mayweather már azt is tudja, kivel küzd meg Logan Paul után

|

A profi bokszoló már megtalálta következő ellenfelét, de persze előbb még Logan Pault is le kell győznie, akinek persze közben egyre nagyobb arca van.

Hirdetés

A negatív megítélésű hírességek körében valamennyire már jellemzőnek mondható, hogy a szüntelenül kudarcba fulladó szócsatákat leváltják szó szerinti ütközetekre és bokszmeccsekkel, vagy egyéb fizikai megmérettetésekkel igyekeznek kiharcolni a létjogosultságukat (és megőrizni a relevanciájukat) a közéletben.

Néhány évvel ezelőtt a világ egyik legrosszabb hírű filmrendezője, Uwe Boll már megmutatta, hogy igen nagy hírnévre lehet szert tenni egy ilyesfajta PR-húzással, most pedig Logan Paul alkalmazza igen nagy sikerrel ezt a megoldást, ugyanis már a második nagyszabású mérkőzésére készül.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be a botrányhős közösségi médiaceleb, hogy a 2018-as KSI-vel vívott meccse után ismét ringbe száll, viszont az eredeti, február 20.-i dátum helyett végül mostanáig csúszott a tényleges megmérettetés.

Ilyen párbajok esetében persze már jóval a kitűzött dátum előtt megkezdődik a kötekedés a felek között, a Paul testvéreknek sikerült ezt is a lehető legnevetségesebb módon előadni, Logan sajtónyilatkozata a Showtime műsorában pedig külön megér egy misét:

"Nem áll készen. Nem tudja mire számítson és ez nem az én életem legnagyobb mérkőzése, hanem az övé, hiszen ő rengeteget kockáztat ezzel és mindent elveszíthet. Én bemegyek a ringbe és jól fogok szórakozni. Már csak a puszta tény, hogy itt vagyok bizonyítéka annak, hogy ez az egész egy szimuláció. Semmi sem valóságos. A földönkívüliek júniusban megérkeznek. Álljatok készen. Holnap megtöröm a szimulációt és megverem a bolygó történetének legnagyobb ökölvívóját."

Mayweather valószínűleg már nem először hall ilyesmit (talán a földönkívülieket leszámítva), ugyanis ő egy lényegesen higgadtabb, lényegre törő nyilatkozattal reagált:

"Már voltam ilyen helyzetben. Tudom mire van szükség, találkoztam már minden harcstílussal, amivel csak lehet. A testmagassággal nem lehet meccset nyerni, a súllyal nem lehet meccset nyerni, a küzdelemmel lehet nyerni, küzdeni pedig tudok."

A veretlen bokszoló egyébként korábban azt is kijelentette, hogy a Logan Paul elleni meccse után a celeb testvérével, Jake Paullal is szeretne megküzdeni:

"Ebben az évben bemutató meccsekre fogok fókuszálni. Ha Jake Paul legyőzi következő ellenfelét, Ben Askrent, akkor ellene is szeretnék egy bemutató meccset."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Míg valamilyen szinten kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a meccs eredménye, azért azt is fontos megjegyezni, hogy Logan Paulnak összességében annyira nem lényeges a meccs kimenetele, hiszen a KSI ellen vivott mérkőzésével annak ellenére is rengeteg pénzt keresett, hogy a döntetlennél jobbat nem tudott kiharcolni a rapperrel szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)