Hirdetés

Még mindig nem ér véget A Simpson család

|

Folytatódik a rajzfilmsorozat... nem mintha nem döntött volna már réges-rég rekordot.

Hirdetés

A Fox A Simpson család harmincharmadik és harmincnegyedik évadát is megrendelte, ezzel a 2023-ban induló évaddal együtt összesen 757 epizód fog készülni a szériából.

No nem mintha ezzel az ikonikus animációs sorozat most döntött volna rekordot: főműsoridős szkriptelt műsorok terén már a 21. évadával a valaha volt leghosszabban futó tévés cím lett, 29. évada közben pedig a legtöbb epizódot leszállító, mindkét versenyszámban a Gunsmoke című westernsorozatot megelőzve (1955-1975, 635 epizód).

Hirdetés

Ahogy azt a sorozat alkotója, Matt Groening is megígérte közleményében, olyan meglepetésekre készülhetünk, mint hogy "Homernak újabb hajszála fog kihullani, Millhouse kontaktlencsét kap, Bart pedig 33. alkalommal is megünnepli tizedik születésnapját".

A Simpson család idáig 34 Emmyt nyert, sőt, a franchise egyik rövidfilmjét még Oscarra is jelölték. A 2007-ben bemutatott mozifilm több mint félmilliárd dollárt hozott, de nemcsak rajzfilmes köntösben, hanem videojátékokban, képregényekben, vidámparki attrakciókban, merchökben, reklámkacatokban meg miegymásban visszaköszöntek már szóban forgó karaktereink.

Most leírhatnánk, hogy majd akkor ér véget a széria, ha azt egyszer megjósolja, vagy akár azt, mikor jön el a világvége, csak hát az utóbbit, pontosabban egy világégést nemrég pont megjövendöltek benne január 20-ra. Mondjuk pont a világjárvány közepette, egy elnöki beiktatással indult 2021-ben nem nagy kunszt ilyesmit betippelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)