Hirdetés

Még mindig nem kaptunk Bosszúállók 4 trailert, mégis ezen pörög a fél internet

|

Bár a Marvel továbbra sem erősített meg semmit, a rajongók eléggé rápörögtek a kiszivárgott dátumokra.

Hirdetés

A héten kaptunk már egy Marvel Kapitány trailert, és a legfrissebb információink szerint még egy Pókember előzetesnek is örülhetünk majd a héten, de sokakat érthető okokból leginkább a Bosszúállók 4 első előzetese érdekel.

Hirdetés

Az első hírek szerint december 2. előtt látnunk kellett volna ezt a videót, aztán amikor ez nem jött, akkor hétfőre, mikor ez sem, akkor szerdára tippelték a legtöbben a trailert. Mi is feszült figyelemmel frissítgettünk, hogy mihamarabb be tudjunk nektek számolni róla, de egyelőre sehol semmi. A rajongók érthetően egyre feszültebbek, frusztrációjukat pedig a közösségi médiában próbálják levezetni, ki visszafogottabban, ki kicsit ingerültebben. Gyakorlatilag ettől hangos a Twitter, van, aki még bízik egy esetleges pénteki bemutatóban, míg mások már teljesen elvesztették a reményt. Ezekből szemezgetünk most.

"Szóval azt hittétek, megkapjuk ma a Bosszúállók 4 trailert..."

"Állítólag csak Bush elnök halála miatt tartják vissza a trailert, kedves tőlük."

Annak a srácnak is vegyes napja lehetett, aki megkapta az új gyűrűjét, de a trailert még nem láthatta.

Van, aki sejtette, hogy túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen.

Van, aki egész nap csak erre a trailerre várt.

Nem mindenki kezelte ilyen jól a helyzetet.

És olyan is van, aki rögtön a rendezőknek szegezte a kérdést.

Ti hogy bírjátok, mivel telnek a várakozás percei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)