Hirdetés

Még nagyobbra nőhet Harry Potter univerzuma

|

A Wizarding World franchise komoly bővítését tervezi a Warner Bros.

Hirdetés

Idén lesz tíz éve, hogy mozikba került az utolsó Harry Potter film, de annak ellenére, hogy az ifjú varázsló kalandjai véget értek, a varázsvilág még rengeteg történetet tartogat, és a Wizarding World a Warner Bros. egyik legfontosabb franchise-a maradt. Egyszer, ha úgy állnak a dolgok, elkészül a következő Legendás állatok film (amit még legalább kettő követ a tervek szerint), illetve jövőre jön a Hogwarts Legacy játék, viszont a WB még jobban felpörgetné a termelést.

Variety számolt be arról, hogy új vezetőt helyeztek a franchise élére Tom Ascheim személyében, akinek egyik feladata a világ bővítése lesz. Arról nem tudni, pontosan hogyan képzelik ezt el, de bizonyára számíthatunk filmekre, játékokra, könyvekre, és azon sem lepődnénk meg, ha idővel sorozat készülne az HBO Maxra.

Hirdetés

A Warner Bros. rengeteg lehetőséget lát még a Wizarding Worldben, és sok évre tervez vele. Ascheim korábban az ABC Family csatorna igazgatója volt, majd 2020 áprilisában a Warner Bros. gyerekeknek és fiataloknak szóló tartalmait felügyelő részlegének élére került, ahova egyebek mellett a Cartoon Network és az Adult Swim is tartozik. Nagy rajongó, és izgatottan áll a kihíváshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)