Hirdetés

Még nem dőlt el, ki lesz a következő James Bond

|

Daniel Craig minden bizonnyal átadja a stafétát a 007-es ügynök szerepét illetően, az utolsó filmje premierjéig viszont nem lesz utód.

Hirdetés

Még a Nincs idő meghalni címét sem tudtuk, mikor már rengetegen találgatták, ki követheti majd Daniel Craiget a James Bondot megelevenítő színészek sorában.

Azóta tippelt egy mesterséges intellgiencia a legideálisabb jelöltre, volt közönségszavazás, de konkrét esélyesként felmerült Idris Elba, Henry Cavill, Richard Madden, és Tom Hardy neve is. A szerep jövőjén továbbra is gondolkodhatunk, ugyanis egyelőre még a készítők sem tudják, ki lesz a következő Bond.

Hirdetés

Erről a filmsorozaton dolgozó producer, Barbara Broccoli mesélt egy, a Total Film magazinban megjelent interjúban, ahogy azt is megerősítette, hogy a huszonötödik Bond-mozi megjelenése után fogják csak meghozni az erre vonatkozó döntést.

"Azt szoktam mondani: egyszerre csak egyvalakibe lehetsz szerelmes. Majd ha egyszer megjelenik a film, egy kis idő eltelik, majd akkor ráérünk a jövővel foglalkozni. Addig egyszerűen nem tudunk a Daniel után következő dolgokra gondolni"

- nyilatkozta a producer, ami talán még fájdalmasabban hangzik a premier nemrég történt újabb halasztását követően.

Broccoli, aki majdnem napra pontosan tizenöt éve jelentette be Craig kiválasztását, néhány dolgot azért elárult arról, hogy milyen elképzelések mentén dolgoznak majd producertársával, Michael G. Wilsonnal, így azt is, hogy nem hagyják változatlanul a 007-est:

"Újra kell majd gondolni, ahogy minden színész újragondolta eddig a szerepet. Ez az izgalmas ebben a franchise-ban, hogy a karakter fejlődik. Idővel, ha lesz időnk gondolkodni rajta, biztosan megtaláljuk a megfelelő embert." 

Néhány konkrétumot azért elárult a producer azzal kapcsolatban, kit vesznek számításba. 

"Nem kell, hogy egy fehér férfi legyen, legalábbis, ha rajtam múlik."

- mondta, viszont korábbi álláspontja mellett kitart Broccoli, miszerint színésznőket egyelőre számításba sem vesznek.

"Új szerepeket kell kitalálnunk nők számára, nem nővé változtatni egy férfit"

- nyilatkozta a női Bond kapcsán.

Ti mire számítotok, milyen változást hoz a következő Bond-színész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)