Hirdetés

Még Pókember ruhája sem képes minden szükségletet ellátni

|

Hiába szuperhős az ember, néha a legkönnyebb feladatok is kifoghatnak rajta.

Hirdetés

Tom Holland először 2016-ban, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban öltötte magára Pókember ruháját, ami után tagja lett a Bosszúállóknak, sőt a Disney és a Sony együttműködésének hála még saját mozikat is kapott, melyek hamarosan trilógiává bővülnek.

A Nincs hazaút a harmadik önálló Pókember film lesz Tom Hollanddel, és nagyon úgy fest, hogy a Sony a jövőben is ki akar tartani mellette, hiszen Amy Pascal nemrég elmondta, új Pókember trilógia készül, melynek főhőse még mindig Holland lesz. Pókember MCU-s jövője tehát továbbra is fényesen csillog.

Hirdetés

Korai azonban még bármilyen jövőbeli tervről beszélni, hiszen nyakunkon a Pókember: Nincs hazaút megjelenése, aminek apropóján Tom Holland egy vicces érdekességet osztott meg szuperhősruhájával kapcsolatban.

A The Graham Norton Show-ban mesélt a színész a nehézségekről, amiket a maszkja okoz neki a forgatásokon. Elmondta, hogy ugyan a fejfedőben vannak akkumulátorok, amik elvileg ventilátorokat üzemeltetnek, de ezek mindössze egyszer működtek, így semmi sem segített neki lehűteni magát, mikor teljes öltözetben volt. Ha pedig ez nem lenne elég, enni és inni is csak a szeménél lévő két lyukon keresztül tudott, ahol nyilvánvalóan nem túl praktikus semmilyen étel fogyasztása.

Ugyan a szuperhősfilmek jelentős része CGI, a Nincs hazaútban is sokszor látunk majd olyan jeleneteket, ahol tényleg igazi felszerelésben van Holland, így pedig még egy kicsit jobban tudjuk majd értékelni a munkáját, tudva azt, hogy milyen áldozatot hozott a szerepért. Na jó, azért persze túl lehet ezt élni ezt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Pókember: Nincs hazaút, ami az MCU 4. fázisának negyedik filmje lesz december 16-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)