Hirdetés

Még Ryan Reynolds is megajándékozta a srácot, aki befoglalta az Avengers: Endgame weboldalát

|

Ez még mindig nem az, amire hősünk vágyik, de egyre közelebb kerül hozzá.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy valaki a Marvelt megelőzve megvette az avengersendgame.com és avengersendgamemovie.com weboldalakat, a látogatókat pedig egyenesen a Deadpool film oldalára irányította.

Hirdetés

Mint kiderült, nem a Deadpool marketinges csapata, hanem egy egyszerű rajongó vette meg a domaineket, de nem akarja őket megtartani, szívesen elcseréli őket pár belépőre a Bosszúállok vörös szőnyeges premierjére. Most Ryan Reynoldstól kapott egy csomagot, sajnos nem a belépőkkel.

A közel 1000 dolláros, nagyon limitált csomagban egy repülős út tökéletes kiegészítői, egy zajszigetelt füles és egy gin-tonic készítő szett darabkái találhatóak. A srác nagyon örül a csomagnak, de azt is reméli, hogy ezt már el fogja tudni cserélni végre egy páros belépőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)