Hirdetés

Meg sem várták a premiert, durván lepontozták a She-Hulk sorozatot az IMDb-n

|

Csak úgy záporoznak az 1-es értékelések a Disney+ Amazon: Ügyvéd című produkciójára, de az is érdekes információ, hogy kik húzzák le.

Hirdetés

Ms. Marvel után She-Hulk, azaz Amazon is trollok áldozatává vált az IMDb felületén alkalmazott review bombing formájában. Aki a Marvel filmes univerzumának legújabb tagja felől érdeklődne, és ehhez a népszerű adatbázist venné igénybe, aligha tudna a valóságnak megfelelő képet alkotni a ma elrajtolt sorozat minőségéről, ugyanis az ennek meghatározására szolgáló mércét jelenleg a két végletet alkotó 1-esek és 10-esek már a premier előtt elkezdődött párharca rángatja ide-oda.

Most még azok állnak nyerésre, akik próbálják minél alacsonyabb szinten tartani az Amazon: Ügyvéd értékelését, az ellentábor fáradozásai ellenére is 5 pont alatt áll, egészen konkrétan 4,7 ponton a lehetséges 10-től. E két csoport aránya egyébként a hír írásának pillanatában 43,4 és 45,1 százalékot tesz ki az összes (3136) értékelésen belül.

Hirdetés

Érdekes megfigyelni, hogy a férfiak jóval szigorúbbak Amazonnal, mint a nők, 48,2 százalékuk adott csak 1 pontot az amúgy meglehetősen izgalmas előélettel bíró karakter első élőszereplős felbukkanására, míg 37,7 százalékuk 10-et. A legaktívabban egyébként a 30 és 44 év közötti korosztály pontozgat, és ennek a csoportnak köszönhető a legtöbb elmarasztaló értékelés is, igaz, a premiert követően az általuk osztogatott pontszámok átlaga 2,7-ről 4,3-ra emelkedett.

De hogy ne csak az érem egyik felét vizsgáljuk, említtessék meg, hogy a nők körében sem aratott osztatlan sikert Jennifer Walters debütálása a Disney+-on. Az IMDb statisztikái szerint minden ötödik nő az elérhető legalacsonyabb pontszámmal jutalmazta a produkciót.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mi a magunk részéről remekül szórakoztunk az első négy epizód alatt, kritikánkat itt olvashatjátok. Ha pedig szeretnétek egy kicsit jobban megismerni She-Hulk, vagyis Amazon karakterét, akkor feltétlenül nézzétek meg az alábbi videónkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)