Hirdetés

Még tervben van a Fekete Özvegy mozis premierje, de mennyi az esély erre?

|

A vállalat elnöke, Bob Chapek nyilatkozott a közelgő Marvel filmről.

Hirdetés

Amikor bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot, még nem gondoltuk, hogy nem csupán a Marvel addigi filmjeit zárta le, de jó ideig nem csücsülhetünk majd be a stúdió egyelten újdonságára sem egy világjárvány miatt.

Márpedig ez a helyzet, így míg a Disney egyes alkotásai a saját streamingszolgáltatásán találnak menedékre, addig a Marvel következő két címe, a Fekete Özvegy és az Örökkévalók még mindig kitartanak a mozis megjelenés mellett, a rajongóknak átmenetileg  be kell érniük a Disney+-ra készülő sorozatokkal (mint a WandaVision, a Loki vagy éppen A Sólyom és a Tél Katonája). De vajon meddig marad ez így?

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy Kevin Feige bízik a Fekete Özvegy mozis bemutatójában, azonban újra és újra szárnyra kapnak azok a spekulációk, miszerint Natasha Romanoff önálló filmje is a Disney+-ra költözhet. Ezt a lehetőséget kizárja a Disney elnökének szavai, aki a Deadline jelentése szerint a részvényesek felé intézett nyilatkozatában megerősítette a korábban már kihangsúlyozott szándékukat.

Bob Chapek elmondása szerint fontosnak tartják, hogy a fogyasztók saját maguk dönthessék el, hogyan szeretnék élvezni a filmjeiket, különösen a pandémiából való kilábalás során. Nagyon  izgatottak  a birtokukban lévő filmek teljes palettája miatt, amelyek közül a következő a Fekete Özvegy lesz, amit május 7-én küldenek mozikba.

Ez jó hír azoknak, akik mindenképpen vásznon szeretnék megtudni, hogy valójában mi történt Budapesten, a kérdés már csak az, hogy vajon a járványhelyzet engedni fogja-e az amerikai bemutatót és nyitva lesznek-e már addigra a hazai mozik (sajnos a járványhelyzetet nézve nem nagyon lehetünk biztosak ebben). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)