Hirdetés

Még Thorként sem olyan kemény Chris Hemsworth, mint a Tyler Rake 2 új trailerében

|

A Netflix katonáját még a halál sem állíthatja meg, ahogyan arra a trailer is rávilágít.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékkal még nagyot villantottak a Russo testvérek, azóta viszont egy-két kivételtől eltekintve bukik minden, amihez közük van - vagy anyagilag vagy kritikailag. Az ő felügyeletük mellett készült és 2020-ban a Netflixen bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés azonban a kevés pozitív kivétel egyike, amely a streamingszolgáltató egyik legnézettebb tartalma lett.

Chris Hemsworth is nagyon élvezte a főszerepet, a második rész pedig ott lebegett a levegőben, csakhogy a címszereplő karakterrel csúnyán elbántak, hogyan lehetne ezután folytatni a történetet? Nos, Joe Russo forgatókönyve megoldotta: Tyler Rake meghalt, de már jobban van. 

Hirdetés

Egy akcióhősnek ilyesmi nem állhat az útjába, és erre maga az új trailer is reflektál már rögtön az első másodpercekben. Az viszont biztos, hogy a rajongókra látványos jelenetek, pörgős tűzharcok és csontrepesztő összecsapások várnak, ráadásul ahogyan arra Chris Hemsworth Twitteren felhívta a figyelmet, lesz egy 21 perces vágás nélküli akciójelenet, amelytől el fogjuk dobni az agyunkat. Nézzétek meg, hogy milyen lesz Sam Hargrave (Tyler Rake: A kimenekítés) újabb rendezése:

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 június 16-án válik elérhetővé a Netflixen. Az előző részből visszatér Golshifteh Farahani (Paterson, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) és Adam Bessa (Moszul ostroma, Hanna) is, akikhez többek között Olga Kurylenko (Fekete Özvegy, Feledés) és Daniel Bernhadt (Atomszőke, John Wick) csatlakoznak. Nektek hogy tetszett az első?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)