Hirdetés

Még több Alien 5 látványterv került fel az internetre

|

A június elején napvilágot látott képek után most újabb ábrázolások érkeztek az elkaszált filmről.

Hirdetés

Sok éve már, hogy elkaszálták az Alien 5-öt, ami James Cameron filmje után vette volna fel a fonalat, figyelmen kívül hagyva az Alien 3 és az Alien: Resurrection történéseit.

Neill Blomkamp végül sosem kapott lehetőséget, hogy vászonra vigye elképzeléseit a filmes univerzummal kapcsolatban, ez viszont nem azt jelenti, hogy nem is készültek a munkálatokra. Ami azt illeti, a hónap elején már volt is egy szivárgás, amin az elkaszált projekt egyes látványterveit vehettük szemügyre. Most újabb ilyen csomag érkezett.

Hirdetés

A képek egy művész, Geoffroy Thoorens gyűjteményéből érkeztek, aki az Alien 5 látványvilágáért és hangulatáért lett volna felelős.

Már a 2012-es előzményfilm, a Prometheus megjelenése előtt is tervben volt Blomkamp filmje, az Alien 5, ami a korábbi filmeket folytatta volna, hogy helyrehozza a korábban említett két film által okozott hibákat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongók többek közt azért is nem szerették az Alien 3-at és a Resurrectiont, mert sok népszerű karakter halt meg a filmekben.

A franchise producere, Walter Hill azt nyilatkozta, hogy még mindig tervben van az Alien 5, annak sorsa azonban nem tiszta, hiszen most épp a Hulu dolgozik egy sorozaton az Alien világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)