Hirdetés

Még több jelenetet mutat a Shazam! Az istenek haragja új előzetese

|

A márciusi premier előtt kaptunk még egy ízelítőt Zachary Levi szuperhősködéséből.

Hirdetés

A DC elvileg négy nagy filmmel is jelentkezik idén: az Ezra Miller miatt megtépázott Flash - A Villám, a Jason Momoával készülő Aquaman-folytatás, valamint az HBO Max helyett a mozikban debütáló Blue Beetle mellett jön a Shazam! Az istenek haragja is, amelyben visszatér az egy varázskiáltásra szuperhőssé váló tinédzser, aki először 2019-ben mutatta meg, hogy mire képes. 

A fiatal kiadásban Asher Angel, idősebb változatban Zachary Levi által játszott karakter David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés) rendezésében folytatja a munkálkodását az előző részben megismert társaival kiegészülve, és szükség is lesz a hősökre, ugyanis három gonosszal is meg kell küzdeniük, akiket Helen Mirren, Lucy Liu és Rachel Zegler alakítanak. 

Hirdetés

A legújabb trailer még többet mutat abból, hogy pontosan mi is a helyzet a főszereplővel. Billy (Angel) még mindig küszködik azzal, hogy egyensúlyba hozza a hétköznapi életét a szuperhősi kötelességeivel. Annál is inkább, mivel szupercsaládjának felelős vezetőjeként kell tevékenykednie, ami hatalmas kihívás anélkül is, hogy az embereket gonoszok veszélyeztetnék, márpedig Atlasz lányai (Mirren, Liu, Zegler) felbőszülnek azon, hogy Billyék visszaélnek apjuk erejével. 

A Shazam folytatása az elődhöz hasonlóan humorosnak és látványosnak ígérkezik, de hogy ez mire lesz elég a nézőknél, az márciusban fog eldőlni, amikor a film világszerte megérkezik a mozikba - itthon március 16-tól lesz megtekinthető. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)