Hirdetés

Még több jelenetet mutat a Space Jam: Új kezdet legújabb trailere

|

LeBron James és a rajzfilmhősök őrült, de szórakoztató kalandba keverednek.

Hirdetés

A Michael Jordan nevével fémjelzett, 1996-os Space Jam igazi bűnös élvezet, amely a Bolondos dallamok közkedvelt figuráit a mi világunkba varázsolta. Jordan a legújabb részben is felbukkan majd, de a középpontban immáron egy másik kosaras legenda, LeBron James áll, aki gyerkőcével együtt egy virtuális valóságban ragad, méghozzá a szélhámos algoritmus, Al-G Rhythm (Don Cheadle) jóvoltából. A cél nem kisebb, mint Al-G digitalizált bajnokait legyűrni és kiszabadulni. 

Hirdetés

A Warner Bros. viszont nem csupán Tapsi Hapsit, Dodó kacsát, Lola nyuszit, a Tasmán ördögöt és a többieket vonta be az új Space Jambe, hanem a Ready Player One-hoz hasonlóan a birtokában lévő összes franchise ismert alakjait, így tulajdonképpen simán előfordulhat, hogy első megtekintéskor csak a hátteret fogja fürkészni valaki. A második trailer még többet mutat a film jeleneteiből, szóval akit ez nem zavar, az indíthatja is: 

A Space Jam: Új kezdet július 15-én kerül a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)