Hirdetés

Még több tartalom tűnhet el a Disney+-ról

|

A legutóbbi selejtezés után nagyon úgy néz ki, hogy a Disney tovább szeretné "optimalizálni" a költségvetését, így még több tartalom veszhet oda.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Disney saját streaming platformjának bizony közel sem megy annyira jól a szekér, mint azt korábban gondoltuk volna, rohamos ütemben veszíti a cég az előfizetőket, így több tucatnyi filmtől és sorozattól szabadultak meg a spórolás reményében.

Úgy tűnik, hogy az első hullám még nem volt elég ahhoz, hogy helyre rázza az anyagiakat, ugyanis a cég nemrég leadott egy dokumentumot az Egyesült Államok hivatalos tőzsdefelügyeleti kormányügynökségének, amelyből kiderül, hogy hamarosan újabb tartalmakat igyekeznek eltávolítani a platformról.

Hirdetés

Nem ez az egyetlen intézkedés, amivel a Disney próbálja pozitív irányba billenteni a szolgáltatás mérlegét, korábban már kiderült, hogy készül az áremelés, illetve a Disney vezérigazgatója, Bob Iger azt is bejelentette, hogy nagyjából 7000 alkalmazottat fognak leépíteni a közeljövőben.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mi és mennyi minden fog eltűnni a platformról, de az már biztos, hogy saját és licencelt tartalmak is szerepelnek a listán, ez pedig elég baljós jövőképet fest az ígéretesen induló szolgáltatás jövőjéről.

Ti mit gondoltok, mitől kell majd búcsút vennünk?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)