Hirdetés

Még többet mutat a 007 Nincs idő meghalni utolsó trailere, nálunk magyar felirattal nézhető

|

Úgy tűnik, hogy az MGM nem csúsztatja tovább Daniel Craig utolsó Bond-kalandját.

Hirdetés

Szomorú belegondolni, hogy eredetileg tavaly áprilisban kellett volna mozikba kerülnie a Nincs idő meghalni címre hallgató új James Bond filmnek, amelyben utoljára láthatjuk Daniel Craiget kémkedni, és egy darabig nem is fog utódot kapni.

2020 tavasza óta csak néha törte meg a premier tologatását egy-egy előzetes, miközben a film mögött álló stúdiók - élen az MGM-mel - folyamatosan pénzt veszítenek, a már egyszer bepörgetett marketing költségeiről nem is szólva. Lehetséges, hogy a várakozás hamarosan véget ér, ugyanis megkaptuk az utolsó kedvcsinálót.

Hirdetés

Az alábbi magyar feliratos trailer nem csupán vadonatúj jeleneteket mutat a Nincs idő meghalni akcióiból, de a történetbe is jobban belekóstolhatunk általa, elvégre van itt nekünk egy olyan karizmatikus és rejtélyes főgonoszunk, mint a Rami Malek által megformált Lyutsifer Safin, aki nem kevésbé halálos, mint a Skyfall Raoul Silvája (Javier Bardem) vagy a Spectre Blofeldje (Christoph Waltz). A sztori egyébként öt évvel játszódik a legutóbbi rész eseményei után, amikor Bond már visszavonult, azonban ez nem olyasfajta szakma, amit csak úgy maga mögött hagyhat. 

Ha semmi nem jön közbe, akkor a Nincs idő meghalni szeptember 30-án kerül a hazai mozikba Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes szereplésével. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)