Hirdetés

Még többet mutat a Raya és az utolsó sárkány új előzetese

|

A Disney vadonatúj animációs filmjét a Vaiana készítői jegyzik, és ezt le sem tagadhatnák.

Hirdetés

Bár a mozik továbbra is zárva vannak, ha egyszer kinyitnak, akkor olyan alkotásokra ülhetünk majd be, mint a Disney új animációs filmje, a Raya és az utolsó sárkány. A Vaiana készítőinek újdonsága az első előzetesében még nem mutatott túl sokat, csupán megvillantotta a varázslatos látványvilágát, ezúttal viszont sokkal többet láthattunk a koncepcióból. 

Hirdetés

Ebben a fantasy-kalandfilmben egy fiktív délkelet-ázsiai birodalomban, Kumandrán járunk, a címszereplő lánynak (Kelly Marie Tran) pedig az a legfőbb célja, hogy megtalálja az utolsó élő sárkányt és a Sisu (Awkwafina) névre keresztelt mágikus lény segítségével békét hozzon a királyságba. Az alábbi trailer még többet mesél Raya küldetéséről, furcsa karaktereket is megismerhetünk, valamint nem maradhatott ki a kötelező modern dalbetét sem, nézzétek csak: 

A jelenlegi tervek szerint a Raya és az utolsó sárkány március 5-én kerül a hazai mozikba, már ha nyitva lesznek addigra. Ti be fogtok ülni rá, ha igen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)