Hirdetés

Még Tom Holland is szeretné látni A csodálatos Pókember folytatását

|

Tom Holland együtt lelkesedik a rajongókkal, akik nagyon szeretnék viszontlátni Andrew Garfieldot a kék-piros szerelésben.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút egy csodálatos kaland volt, amit sok egyéb mellett azért is dicsérnek, mert kiválóan kezelte a három Pókember-generáció találkozását. Mostanra talán már senkinek sem titok, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire is visszatértek a szuperhős karakterükhöz, és mindkettőjük jelentős műsoridőt kapott. Főleg ennek köszönhető, hogy a rajongók azóta is követelik Maguire és Garfield következő filmjeit.

A Tobey Maguire főszereplésével készült trilógia folytatására is voltak tervek anno, de a negyedik felvonás hamar összeomlott, ugyanez mondható el A csodálatos Pókember 3-ról. Andrew Garfield harmadik filmjét annak idején eltemette a második rész finoman szólva is megosztó minősége, és az MCU hálószövőjének bemutatkozása.

Hirdetés

A Nincs hazaút után rajongók ezrei kezdték követelni A csodálatos Pókember 3 megszületését, és a kampányba most Tom Holland is beszállt.

"Imádnék látni egy Csodálatos Pókember 3-at. Csodálatos látni, hogy Andrew visszanyerte a közönség szeretetét. A jelenet, ahol megmenti Zendayát...a közönség reakciója elképesztő volt. Ha a Sony úgy döntene, hogy újraindítaná a sorozatot, akkor abszolút támogatom őket, és persze Andrewt is."

Egyelőre kétséges a jövője a Pókember szériának, akár az MCU-t, akár a Sony univerzumát nézzük, még nincs konkrétum, csak annyit tudunk, hogy Holland még nem került le a radarról, és simán lehet, hogy egy újabb trilógiát terveznek vele. És most már tényleg bármi lehetséges...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)