Hirdetés

Még tovább csúszik a Venom: Let There Be Carnage bemutatója

|

Egyre távolabb kerül tőlünk Venom és Vérontó nagy összecsapása. Szerencsére most azért nem lett hatalmas a csúszás.

Hirdetés

Március során már beszámoltunk arról, hogy hónapokat toltak a Venom: Let There Be Carnage bemutatóján, most viszont kiderült, még ezt a céldátumot sem tudja tartani a Sony. Akkor 2021. szeptember 17-ig tolják a premiert, a legújabb bejelentés alapján viszont csak szeptember 24-én kerülhet sor a bemutatóra.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Mortal Kombat filmhez hasonlóan a Venom folytatása is egy további hetet késik.

Hirdetés

A friss (és remélhetőleg most már tényleg végleges) premierdátum alapján a Venom: Let There Be Carnage a Sopranos prequelnek szánt The Many Saints of Newark filmmel, illetve a Dear Evan Hansennel, és a Mark Wahlberg főszereplésével érkező Infinite-tel száll majd csatába a mozipénztáraknál - bízzunk benne, hogy ekkora már tényleg korlátozások nélkül látogathatjuk majd a vetítőtermeket. 

A Venom folytatásáról egyelőre annyit tudunk, hogy Tom Hardy visszatér címszereplőként, vele pedig a Woody Harrelson által alakított Cletus Kassidy/Vérontó áll majd rosszfiúként. A filmet Andy Serkis rendezi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)