Hirdetés

Még undorítóbb jeleneteket mutathat a The Boys 4. évada

|

Nem fognak alacsonyabb fokozatba kapcsolni az alkotók a folytatásban sem.

Hirdetés

Az Amazon Prime Video egyik legsikeresebb sorozata, a The Boys részben annak köszönheti népszerűségét, hogy alkotói nem finomkodnak, vért és egyéb testnedveket is bátran megjelenítenek. Azt, hogy ez egy ilyen tabudöntögető széria lesz, már az első részben lefektették, és azóta nem hogy visszavettek volna (mint mondjuk a Trónok harca a mellmutogatásból minden évadban egyre inkább), de a harmadik szezon egyik-másik jelenetével még távolabbra merészkedtek.

Akit a tüsszentős jelenet vagy a fejrobbantgatás sokkolt, készüljön, a negyedik évad sem lesz könnyedebb.

Hirdetés

A sorozat egyik vizuális effektekért felelős munkatársa, Stephan Fleet kiírta Twitterre, hogy "Szerintem most láttam az eddigi legundorítóbb dolgot, mióta az iparban dolgozom #TheBoystv", amire a showrunner, Eric Kripke így válaszolt:

"Tudod, mi a legjobb ebben? Őszintén kérdezem, hogy »melyik az?«"

Lesznek tehát érdekes dolgok a folytatásban is. Még nem tudjuk, mikorra tervezik a premiert, de bármikor is jön, izgalommal fogjuk elindítani (tanulva az eddigiekből, inkább szobánk magányában, és semmiképp nem valamilyen tömegközlekedési eszközön).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)