Hirdetés

Megvan, mikor megy Tom Cruise az űrbe

|

A hivatalos NASA kilövéseket listázó oldal tette közzé, hogy melyik űrjármű legénységéhez csatlakozik a színész és rendezőtársa.

Hirdetés

A Universal Pictures meglehetősen komoly összeget különített el arra, hogy ők legyenek az első stúdió, amely játékfilmet forgat az űrben. Ki is lehetne jobb választás a különleges mozi főszerepére, mint Tom Cruise, aki már eddig is kifejezetten hajmeresztő mutatványokat hajtott végre. Most kiderült, hogy mikor kerül sor a rendhagyó kilövésre.

Tom Cruise-t és a Holnap határa rendezőjét, Doug Limant a tervek szerint valamikor jövő novemberben lövik ki a Nemzetközi Űrállomásra a SpaceX Crew Dragon űrkapszulájával.

Hirdetés

Erről a hivatalos kilövéseket listázó oldal, a Space Shuttle Almanac számolt be, akik azt is elárulták, hogy a két művész mellett egy sokat látott asztronauta, Michael Lopez-Alegria tölti be a pilóta szerepét:

A filmről egyelőre nem tudjuk, hogy miről szól, mi lesz a címe vagy hogy mikor kerül mozikba, azaz lényegében azon kívül, hogy részben az űrben forgatják, még semmilyen infó nem látott napvilágot róla. A film elkészítésében Elon Musk is részt vesz, de - ahogy annyi minden más - egyelőre még homályos, hogy pontosan milyen szerepet tölt majd be a projekten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)