Hirdetés

Még várnunk kell a Black Mirror hatodik évadára

|

Charlie Brooker szerint még nincs itt az idő arra, hogy újabb epizódokkal bővüljön a disztópikus antológia.

Hirdetés

Legutóbb tavaly láthattunk új epizódokat Charlie Brooker népszerű disztópikus tévésorozatából, azóta viszont nem kaptunk semmilyen információt arról, hogy mikor számíthatunk újabb évadra. Brooker most egy rádióinterjúban szólalt meg, ahol többek között azt is elárulta, hogy nem véletlenül nincsenek még konkrét tervek a folytatásra.

A Radio Times műsorában Brooker elmondta, hogy szerinte a jelenlegi körülmények már annyira apokaliptikusnak érződnek, hogy az emberek valószínűleg nem szeretnék még a tévében is ezt nézni:

"Pillanatnyilag nem tudom, hogy kinek lenne gyomra egy összeomló társadalmakról szóló sorozatot nézni, szóval most éppen nem dolgozom ilyesmiken. Az utóbbi időben megjött a kedvem ahhoz, hogy visszatérjek egy kicsit a humorosabb vonalhoz, szóval mostanában inkább olyan forgatókönyveket írtam, amelyekkel magamat is meg tudom nevettetni."

Érthető Brooker álláspontja, ez talán tényleg nem a legjobb alkalom arra, hogy tovább erősítsük a már amúgy is pesszimista közhangulatot, persze ettől függetlenül reméljük, hogy előbb-utóbb folytatódhat majd ez a kiváló sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)