Hirdetés

Megalázó módon győzték le Rozsomákot egy Megtorló képregényben

|

A Marvel egyik klasszikussá vált képregényében Frank Castle a regenerálódó szuperhős ellen fordult, akinek esélye sem volt a Megtorlóval szemben.

Hirdetés

A végtelenségig elvitázhatnánk azon (ahogy sokan meg is teszik), hogy melyik szuperhős nyerne, ha valamiért egymás ellen fordulnának, kielemezve, hogy egyes képességeik hogyan hoznák őket előnyös, vagy hátrányos helyzetbe. Viszont mivel általában a Marvel, a DC, és a többi képregénykiadó világa tömve van gonoszokkal, akikkel foglalkozniuk kell, általában tényleges választ az alkotóktól nem kapunk ezekre a kérdéseinkre.

Viszont volt már arra példa, hogy kivételes esetekben ez ilyesmire is sor került, mint mikor a Megtorló alaposan helyben hagyta Rozsomákot.

Hirdetés

Annak tekintetében, hogy ki maradt állva, nem meglepő, hogy a történet a Punisher #17 oldalain bontakozott ki még 2002-ben, amikor a cselekmény szerint a Frank Castle és Logan együtt vett részt egy akcióban, melynek során egy maffiavezért terveztek kivonni a forgalomból.

A veszélyes bűnözők elleni összecsapás viszont úgy alakult, hogy a két hősnek visszavonulót kellett fújnia, és új tervvel kellett előállniuk, hogyan másszanak ki a slamasztikából. A következő képkockán azt láthattuk, ahogy a Megtorló felemeli a fegyverét, és a mit sem sejtő Rozsomákot ágyékon lövi.

"Nyugi, majd visszanőnek. Útban vagy most nekem. Jobb lesz, ha kimaradsz ennek a hátralévő részéből."

- mondja Castle társának, aki éppen a földön feküdt a fájdalomtól, és valószínűleg teljesen jogosan érezte magát kiszolgáltatottnak és elárulva. A kellemetlen sérülés persze csak a Megtorló tervének része volt, aki nem sokkal később elintézte a gonosztevőket, akik a magatehetetlenül a földön vonagló Rozsomák köré gyűltek értetlenül.

Hiába, különösebb szupererő híján a Punisher képregények főszereplőjének be kell vetnie minden trükköt, hogy túléljen olyan helyzeteket is, amelyekben Rozsomák mondjuk a regenerációs képességére támaszkodna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)