Hirdetés

Megdöbbentően képregényhű lesz a Thor: Szerelem és mennydörgés néhány jelenete

|

Ritkán emelnek át Marvel filmek ilyen formában elemeket az eredeti képregényekből.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Thor: Szerelem és mennydörgés első rövid kedvcsinálója, a teaser pedig nem csak a Natalie Portman-féle (női) Mighty Thort, valamint a Russell Crowe által alakított Zeuszt villantotta meg, hanem például láthattunk benne egy olyan rövid jelenetet is, amit gyakorlatilag egy az egyben a képregényekből másoltak át.

Külön figyelmet érdemel továbbá az a pár képkocka, mikor a gyermek, a fiatal, majd a felnőtt Thort látjuk egy erdőben szaladni. A "tini" Thor ugyanis a klasszikus, Jack Kirby által megálmodott ruhát viseli, azt, amit a '60-as évektől fogva az első képregényekben is hordott. 

Hirdetés

Maga Mighty Thor is meglehetősen képregényhű lett, bár páncélja magán viseli a "filmes" vonásokat, sisakja pontosan úgy fest, mint a füzetekben. Most viszont már tényleg következzen az a jelenet, ami egy képregényes panel pontos mása. A 2012 és 2014 között futott Thor: God of Thunder képregénysorozat harmadik számában bukkant fel ez a képkoca, annak a történetnek a részeként, melyben a képregényolvasók megismerhették Gorrt, az istenölőt - őt ugyebár Christian Bale fogja alakítani a filmben.

A képregényben Thor a halott istenek gyilkosát keresve jut el a Falligar nevezetű monstrum teteméhez, aki maga is egy istenség volt. A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesében mindössze annyi változott, hogy itt Thor mellett ott áll barátja, Korg is.

Íme egymás mellett a képregény és a trailer:

Gorrt egyébként egyáltalán nem mutatták meg az első kedvcsinálóban, őt eddig csak játékfiguraként láthattuk, és esetében azért módosítottak egy keveset a képregényes alapokon, legalábbis ami a küllemét illeti. Kíváncsian várjuk, eredettörténete mennyiben fog hasonlítani a képregényekhez, mivel Gorr egy kifejezetten remekül írt karakter, kár lenne, ha veszítene pazar hátteréből. 

Az is nagyon érdekes lesz továbbá, hogy miként kezelik majd a szimbiótákat, hiszen Gorr fekete kardja a képregényekben igazából nem más, mint az All-Black, az első szimbióta. Az MCU-ban eddig nem esett szó ezekről a lényekről, a Pókember: Nincs hazaút végén azonban Venom ebben a világban "felejtette" teste egy kis darabkáját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha nem láttátok még a Thor: Szerelem és mennydörgés első előzetesét, akkor mindenképp érdemes pótolnotok: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)