Hirdetés

Megérkezett a Blue Beetle első előzetese, új hőst mutat be a DCEU egyik utolsó mozija

|

Eredetileg az HBO Maxra készült volna, de végül a mozikat célozza meg a DC Blue Beetle filmje.

Hirdetés

Valószínűleg sok DC-rajongó egy fokkal alacsonyabb lelkesedéssel várja a kiadó képregényes univerzumának legújabb filmjeit, hiszen pontosan tudjuk, hogy hamarosan elérkezik a DCEU vége, és eztán a DC Studios új társvezetője, James Gunn teljesen át fogja gyúrni az egész mozis világot. Előtte viszont még le kell tudni pár kötelező kört.

Ilyen lesz például júliusban a The Flash, majd augusztusban az a Blue Beetle, amit eredetileg a később törölt Batgirl filmhez hasonlóan az HBO Maxra terveztek, majd inkább úgy döntöttek a Warner fejesei, hogy ez a sztori mozivásznat kíván. Ennek a filmnek kaptok meg most az első igazi előzetesét. 

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, minden filmes előzetes magyar feliratot kap nálunk, és természetesen a Blue Beetle sem lett kivétel. A történet szerint a Xolo Maridueña által alakított főhős megszerez egy olyan szkarabeuszt, ami elképesztő trükkökre képes páncéllá alakul át a testén. 

A jelenlegi tervek szerint a Blue Beetle 2023. augusztus 17-én érkezik meg a mozikba, ez pedig azt jelent, hogy gyakorlatilag ez lesz a most ismert DCEU utolsó előtt filmje, Jaime Reyes kalandjai után már csak az Aquaman and the Lost Kingdom érkezik majd idén decemberben.

Ezt követően pedig jöhet az új DCU, immár James Gunn vezényletével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)