Hirdetés

Megérkezett A feláldozhatók 4. előzetese, mindenki benne van, aki számít

|

Megan Fox és Jason Statham már önmagukban elegendőek lennének a figyelemfelkeltéshez, de A feláldozhatók sorozat ismét messzebb megy.

Hirdetés

Zseniális ötlet volt összehozni A feláldozhatók filmsorozatot, aminek minden részében legendás színészek sokasága vállalt szerepet. Az első három viszonylag gyorsan, öt év alatt követte egymást, a negyedikre többet kell várni, de idén szeptemberben végre az is érkezik.

Jason Statham, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia és Sylvester Stallone mind-mind feltűnnek majd, közülük sokakat a most érkezett előzetesben is láthatunk.

Hirdetés

A történet középpontjában ezúttal egy nukleáris fenyegetés lesz, Oroszország és az Egyesült Államok áll szemben egymással, a csapatnak pedig meg kell akadályoznia, hogy kitörjön a harmadik világháború.

Bár a sorozat harmadik része nem a vártnak megfelelően teljesített a mozikban, elég idő eltelhetett már, hogy a nézők vágyakozzanak egy ilyen élményre. Az alábbi előzetessel ti is eldönthetitek, beültök-e majd rá 2023. szeptember 21. után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)