Hirdetés

Megérkezett a Flash utolsó előzetese, nálunk magyar felirattal nézheted

|

Együtt zúz Supergirl, Batman és a két Flash a friss trailerben.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Flash - A Villám bemutatója, hiszen a hazai premier június 15-én lesz esedékes. Érzi már a Warner is, hogy kezd szorítani az idő, épp ezért nemrég közzétették a film (elvileg) utolsó előzetesét, ami leginkább az akciókra koncentrált. 

Továbbra sem mutatták meg egyébként a Flash elméletben rejtegetett valódi főgonoszát, akit azért korábban játékfigurákkal persze sikerült már leleplezni. Pár hét, és kiderül, valójában kinek mennyi szerep jut majd ebben a multiverzumos kalandban.

Hirdetés

A Flash - A Villám szereplőgárdája igazán impozáns, Ezra Miller ugyebár Barry Allen/Flash több verzóját is el fogja játszani, ahogy Ben Affleck és Michael Keaton is Batman bőrébe bújik. Sasha Calle Supergirl szerepében bukkanhat fel, Zod tábornokot pedig újra Michael Shannon alakítja.

Ti várjátok már a bemutatót? 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)