Hirdetés

Megérkezett a John Wick 4 első előzetese, rosszabbul lőnek benne, mint a rohamosztagosok

|

Kardbárbaj közben lövöldözni, és az ellenfelet két méterről nem eltalálni külön művészet, és ezt maga John Wick mutatja be.

Hirdetés

Ha nem lettek volna halasztások, már 2022 májusában megnézhettük volna negyedik alkalommal Keanu Reevest a rendíthetetlen gyilkos, John Wick szerepében, de végül úgy alakult, hogy a John Wick 4 csak 2023. március 23-án kerülhet a mozikba. Akármikor is jön, érdeklődve várjuk, ha nem is számítottak a filmtörténelem legkiemelkedőbb alkotásainak, jól szórakoztunk az első három részen.

A San Diego Comic-Conon Chad Stahelski rendező bemutatott egy rövid előzetest, ami megerősíti, hogy a John Wick 4-ben is láthatunk majd verekedős, lövöldözős jeleneteket.

Hirdetés

Lehet, hogy a rajongók és a gun kata ismerői már nem akadnak fenn azon a kardozós-lövöldözős pillanaton, amikor Wick és ellenfele, Donnie Yen karaktere szinte közvetlen közelről sem képesek lelőni egymást (oké, hogy golyóállók az öltönyök, de miért lövöldöznek akkor?), ugyanakkor alapvetően megmosolyogtató. Feltűnik még Lawrence Fishburne is, aki ezúttal nem pirulákat ajánl Reevesnek.

Mit vártok a következő John Wick filmtől, és úgy a franchise-tól egyáltalán? Milyen elvárásokkal ültök be a moziba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)