Hirdetés

Megérkezett a Star Wars: Andor sorozat első előzetese, a premier dátumát is tudjuk

|

Obi-Wan Kenobi után a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor is saját sorozatot fog kapni a Disney+-on.

Hirdetés

Miközben izgatottan várjuk a Disney+ június 14-ei indulását, illetve az Obi-Wan Kenobi sorozatot, melynek első két része azokban a régiókban, ahol a streaming szolgáltató már elérhető, holnaptól lesz megtekinthető, zajlik a Star Wars Celebration is, aminek során sok-sok bejelentésre számíthatunk a franchise kapcsán.

Erős nyitásként egy közel kétperces előzetest tett közzé a Disney a következő Star Wars sorozatból, az Andorból.

Hirdetés

Míg a Solo: Egy Star Wars történet nem lett sikeres, a Zsivány Egyest sokan szerették, de így is nehéz megmondani, mekkora lesz az érdeklődés Cassian Andor kalandjai iránt. A szériából megismerhetjük a karakter kalandját, amint próbálja kideríteni, hogyan lehet az univerzum hasznára, valamint a Birodalom elleni felkelés kialakulását, a bolygók és azok lakóinak csatlakozását. A főszerepben természetesen Diego Luna tér majd vissza.

Az Andor első része augusztus 31-én lesz látható, és már biztos a második évad is. Mindkettőt 12 epizódosra tervezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)