Hirdetés

Megérkezett a Star Wars: Az akolitus első nagy előzetese, nézd meg magyar felirattal!

|

A nemzetközi Star Wars nap alkalmából megkaptuk a következő nagy Csillagok háborúja sorozat új kedvcsinálóját.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a Disney és a Lucasfilm nem hagyják ki a kínálkozó remek alkalmat arra, hogy május negyedikén, vagyis pont a hivatalos nemzetközi Star Wars napon süssék el az új Csillagok háborúja tévésorozat, vagyis Az akolitus (The Acolyte) új előzetesét. Korábban kaptunk már egy rövidebb teasert, de most megjött az első valódi trailer, amit nálunk természetesen magyar felirattal tudtok megnézni.

Az akolitus abból a szempontból mindenképpen egy különleges széria lesz, hogy egy olyan korszakban játszódik, ahová korában még élőszereplős produkció nem merészkedett: ez a High Republic éra, vagyis a Köztársaság fénykora (ezt korábban már számos könyvben, képregényben láthattuk, kifejezetten érdekes korszak).

Hirdetés

Egészen konkrétan 100 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt járunk, a Köztársaság fénykorának végnapjaiban, mikor is a köztársaság peremvidékét makulátlan lovagként védelmező jedinek szembe kell nézniük egy teljesen új fenyegetéssel, visszatérni látszanak ugyanis a sithek.

Íme a friss kedvcsináló: 

Az új előzetes mellé egyébként megkaptuk a sorozat poszterét is, rajta egy halom izgalmasnak tűnő karakterrel:

A sorozat egészen pontosan június 5-én hajnalban fog megérkezni a Disney+-ra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)