Hirdetés

Megérkezett a Trónok harca: Sárkányok háza első, magyar feliratos előzetese

|

Friss kedvcsinálót kapott a Trónok harca spin-off sorozata.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a House of the Dragon, avagy Trónok harca: Sárkányok háza mintegy 200 esztendővel az HBO népszerű tévésorozata előtt játszódik majd, és a Targaryen-házról mesél majd nekünk.

Ma egy nagyszabású HBO Max sajtóeseményt tartottak annak örömére, hogy hamarosan Európában is elrajtol az HBO saját streamingplatformja (az esemény részletes összefoglalójával hamarosan jelentkezünk), és itt jutott idő arra is, hogy bedobják az alábbi teasert.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat mesél nekünk a trailer a sorozatról, ez tényleg csak kedvcsinálóként fogható fel, de annak tökéletes, a hangulatot simán megteremti. 

A Trónok harca: Sárkányok háza pontos premierdátuma egyelőre még nem ismert, a sorozat valamikor 2022-ben érkezik meg az HBO Maxre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)