Hirdetés

Megérkezett a Venom: Let There Be Carnage első magyar feliratos előzetese, és letépi a fejedet

|

Venom és Vérontó nem kímélik egymást a Venom: Let There Be Carnage első előzetesében.

Hirdetés

Többszöri halasztás után most már tényleg úgy fest, hogy szeptember 24-én megérkezik a második Venom film, vagyis a Venom: Let There Be Carnage az amerikai mozikba, és elég valószínű, hogy hazánkban is ekkortájt debütál majd Eddie Brock és Cletus Kasady, vagyis Venom és Vérontó összecsapása.

Az Andy Serkis rendezésében készülő film most megkapta első előzetesét, ezt alább tudjátok megnézni ti is. A kedvcsináló alapján marad az első rész hangulata: a korhatármentes erőszakkal egy nagy halom humort mixelnek össze, de azért Vérontó így is brutálisan néz ki.

Hirdetés

Venomon és Vérontón kívül biztosan felbukkan majd még a filmben Michelle Williams mint Anne Weying, Eddie volt barátnője, valamint Shriek szerepében Naomie Harris - a szupergonosz hölgy Vérontó párja lesz majd. 

Íme az előzetes, még friss és ropogós:

Immár a film első hivatalos plakátját is meg tudjuk nektek mutatni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)