Hirdetés

Megérkezett a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája első teljes előzetese!

|

Láthatjuk benne a megváltoztatott Jokert is.

Hirdetés

Március 18-án kerül fel az HBO GO és az HBO Max kínálatába Az Igazság Ligája azon kiadása, amit  Zack Snyder álmodott meg, de személyes okokból nem tudott elkészíteni. A rajongók követeléseinek eleget téve végül megjelenik a rendezői változat, amiben például Jared Leto is fog szerepelni Jokerként, és máshogy néz majd ki, mint az Öngyilkos osztagban.

Aki megnézné, arra azért készüljön, hogy 4 órát kell rááldoznia az életéből, de a streaming szolgáltatások nagy előnye a mozival szemben, hogy bármikor megállíthatjuk a filmeket, és lenyomhatjuk például két darabban.

Hirdetés

Az alábbi videóban szinte minden jelenet olyan, ami az eredeti filmben nem szerepelt - elvégre azt kell megmutatnia, hogy ez most más lesz. Joker a végén van, de nézzétek meg az egészet az elejétől, úgy az igazi.

Szerintetek milyen lesz? Csalódni fogunk, vagy örülünk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)