Hirdetés

Megérkezett az Eternals első előzetese, nagyszabású kozmikus kaland várható

|

Idén messze nem csak a Fekete Özvegy film akarja mozikba vonzani a Marvel-rajongókat, az Örökkévalókra is érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Kedvesen emlékeztetett bennünket ma a Marvel Studios, hogy van, illetve lesz élet a Fekete Özvegy után is, idén novemberben például jön az Eternals, avagy magyarul az Örökkévalók mozi, ami a Marvel Comics legkeményebb kozmikus karaktereit küldi csatasorba.

Ehhez a filmhez futott be most az első teaser trailer, vagyis rövid kedvcsináló videó - hosszát tekintve egyébként nem is mondható annyira rövidkének, de az tény, hogy konkrétumokból most még nem kaptunk sokat (bár biztosan vannak, akik nem is ezekre vadásznak egy előzetesben).

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint az Örökkévalók egészen pontosan 2021. november 4-én fog megérkezni a hazai mozikba. Az első teaser trailer alapján pedig bőven megéri majd beülni rá, bár magáról a sztoriról még keveset tudunk, a látványra jó eséllyel nem lehet panaszunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)