Hirdetés

Megérkezett az Így jártam apátokkal első előzetese

|

Egy teljesen új történetet ismerhetünk majd meg a How I Met Your Fatherben.

Hirdetés

Jövőre lesz 8 éve, hogy véget ért az elmúlt két évtized egyik meghatározó sit-com sorozata, az Így jártam anyátokkal, melyben öt new yorki fiatal próbált meg boldogulni az életben. Egyszer már megpróbálták elkészíteni ennek egy variációját, de az a nekifutás nem végződött sikerrel - most viszont tényleg érkezik a How I Met Your Father sorozat.

A főszereplő Hilary Duff lesz, aki - nem meglepő módon - arról fog mesélni gyermekeinek kínosan hosszan, hogyan ismerte meg apjukat.

Hirdetés

A széria első része január 18-án érkezik a Hulura, ezért most kiadták az előzetest, amiben láthatjuk a fontosabb szereplőket, a modern világot, amiben élnek és mi élünk, illetve Sophie sikertelen próbálkozásait a pártalálásban.

Hogy tetszik? Nézni fogjátok? 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)