Hirdetés

Megérkezett az új The Batman trailer, és letépte az arcunkat

|

Elérkezett a hétvégének azon pillanata, amire mindnyájan vártunk: a köpeny szétnyílt és Batman leereszkedett.

Hirdetés

A DC FanDome 2021 egy nagy esemény minden képregényrajongó számára, de mind tudjuk, hogy a legtöbben Matt Reeves új Batman filmjének felbukkanását várták. A Robert Pattinson-féle köpenyes igazságosztó megérkezett, és odacsapott.

A sötét hangulatú mozi Batman korai éveit mutatja be, amikor az Igazság Ligája még csak egy kósza gondolat sem volt. A köpenyes igazságosztónak csak Gotham feltakarítása volt a feladata, ami senkinek sem könnyű, pláne nem egy árván maradt bosszúállónak.

Hirdetés

Nem lőjük le, hogy mi van a videóban, inkább nézzétek meg magatok. Kattintsatok rá a lejátszás gombra, és dőljetek hátra.

A The Batman 2022. március 4-én kerül mozikba, de addig is rengeteg DC tartalomra számíthatunk, melyekről mind hírt is adunk nektek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)