Hirdetés

Megérkezett Rob Zombie The Munsters rebootjának első trailere

|

A nosztalgia szerelmesei imádni fogják a The Munsters reboot első ízelítőjét. Rob Zombie minden apróságra odafigyelt.

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legkülönösebb projektje a Rob Zombie által vezetett The Munsters reboot. A rendező nagyon szeretné a mai nézőközönséggel is megismertetni a '60-as évek népszerű horrorkomédiáját, ami egyébként egy jó lépés lehet saját renoméjának megreformálása felé.

Zombie 2005-ben megkísérelte rebootolni a Halloween franchise-t, de próbálkozása nem lelt kezdvező fogadtatásra sem a kritikusok, sem pedig a nézők körében. Most a The Munsters adott neki egy új esélyt, amit látszólag nem is fog elherdálni.

Hirdetés

A rendező lelkesen mutogatta a munkálatok során készült magyarországi felvételeket, de ezekből még nem igazán tudtunk képet alkotni arról, hogy miként is öltött alakot a rendező fejében a reboot. A most érkezett ízelítő már közelebb visz bennünket ehhez a célhoz.

A klasszikus széria intrójának autentikus másolata biztosan megnyeri majd a The Munsters rajongóit, pláne, hogy még az ismerős dallamot is visszahozták az eredeti alkotásból. Eddig jónak tűnik az irány, ezért továbbra is kíváncsian figyeljük majd, hogy mi sül ki Zombie projektjéből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)