Hirdetés

Megérkeztek a Top Gun: Maverick első kritikái, többek szerint jobb, mint az eredeti

|

A külföldi kritikusok pontszámai alapján érdemes volt elkészíteni a Top Gun folytatását.

Hirdetés

1986-ban jelent meg a Top Gun, és meglepő módon most, 36 évvel később valósult csak meg a folytatása. Noha az új részt már a 2010-es évek elején elkezdték tervezni, a megvalósítást számos dolog hátráltatta, így rengeteg idő, a Paramount Pictures támogatása, valamint Jerry Bruckheimer és Tom Cruise kitartása kellett ahhoz, hogy végül összejöhessen.

A Top Gun: Maverick Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) rendezésében, a színészek brutális felkészülése után forgott le, az első vélemények alapján viszont kifizetődött minden belefektetett energia. 

Hirdetés

A premier ugyan még odébb van (hazánkban például május 26-tól vetítik a mozik), viszont a korai vetítéseknek köszönhetően már megérkeztek az első kritikák a Top Gun: Maverickről, a külföldi sajtó pedig többnyire szerette Kosinski filmjét. A Metacriticen például 34 kritika alapján 81 ponton áll a film, az pedig beszédes, hogy ebből nulla negatív értékelés van, és csupán öt közepes.

A Rotten Tomatoes oldala is arról tanúskodik, hogy az ítészek szinte egyöntetűen szerették a folytatást, 48 értékelés alapján 98%-on áll a Tomatometer, az átlagos pontszám pedig 8,5 a 10-ből. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Entertainment Weekly az egekig dicséri Tom Cruise-t, az Empire magazin izgalmas légiakciókról és meglepő érzelmi töltetről lelkendezett, a The Hollywood Reporter szerint a végeredmény ütemről-ütemre követi az eredetit, a Total Film pedig "szakszerűen kidolgozott, dübörgően élvezetes és meglepően érzelmes blockbusterként" írta le a Top Gun: Mavericket. Alig várjuk, hogy mi is láthassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)