Hirdetés

Megérkeztek az első képek az Obi-Wan Kenobi sorozatból

|

Obi-Wan mellett számos más karakter is feltűnik az Entertainment Weekly által közzétett fotókon.

Hirdetés

Még több mint két hónapot várnunk kell arra, hogy újra Obi-Wan szerepében láthassuk Ewan McGregort a Disney+ kiválóan elnevezett sorozatában, az Obi-Wan Kenobiban, hiszen a premiert május 25-ére ütemezték be, és a hagyományoknak megfelelően akkor még csak az első rész fog felkerülni a streaming szolgáltató kínálatába. Mivel nekünk hivatalosan nyárig kell várnunk a startra, lehet, hogy az utolsó részeket már a világpremierrel egy időben, hivatalos úton nézhetjük meg.

Hogy egy kicsit fokozódjon a hype, az Entertainment Weekly exkluzív fotókat közölt a sorozatból, és címlapra tette a mestert.

Hirdetés

Sajnos egyelőre Hayden Christensent nem láthatjuk, viszont a fotókon feltűnik a Revát alakító Moses Ingram, a barlangban magányosan szomorkodó és valami fura állatot etető McGregor, valamint láthatjuk Joel Edgertont, aki nem más, mint Owen Lars. A képeket megtaláljátok az alábbi galériában.

Nektek hogy tetszettek az eddigi Star Wars sorozatok? Várjátok már ezt?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)