Hirdetés

Megerősítették, a DC Universe saját sorozatai tényleg új platformra költöznek át

|

A DC Universe teljesen átalakul, költözik a Doom Patrol, Harley Quinn, Young Justice és Titans sorozat is.

Hirdetés

A DC-t jelenleg vezető legendás képregényrajzoló, Jim Lee nemrég The Hollywood Reporternek elárulta, hogy bár valóban csökkenteniük kellett a képregényes portfóliójukat (nagyjából a füzetek 20-25%-át törölték), a kiadó továbbra is elkötelezett a képregények forgalmazása mellett, ebben nem várható változás a jövőben sem. Több digitális megjelenéssel terveznek, illetve felélesztik a Milestone Comics nevű brandet is. 

Hirdetés

Lee azt viszont elismerte, hogy a DC Universe streamingplatform összes saját tartalma átkerül az HBO Maxre. Ez a Doom Patrol, Harley Quinn, Young Justice és Titans sorozatok költöztetését jelenti, továbbá a korábban bejelentett, de még készülő szériák (mint például a Green Lantern sorozat) ugyancsak az HBO Maxen fognak debütálni. A DC Universe applikáció teljesen átalakul, képregényeket érhetünk el benne a jövőben. 

Minderre az anyacég, vagyis a WarnerMedia pocsék anyagi helyzet miatt van szükség. A WarnerMedia tulajdonosa, az AT&T a múlt héten több száz embert elbocsátott (köztük vezető beosztású dolgozókat, például a DC Comics főszerkesztőjét és az HBO Max teljes vezetését. Korábban pletykaként az is felmerült, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainmentet is eladják, tehát a videojátékos részlegüket is pénzé teszik, de ezt végül cáfolták

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)